MISSIE-NIEUWS

Zuster Miriam vraagt dringend uw hulp voor haar schoolkinderen

92 jaar is Zuster Miriam Perlewitz. Weet u wat haar in deze moeilijke tijd motiveert om zich nog elke dag in te zetten voor haar schoolkinderen? Zij weet wat school voor de kinderen betekent. Hoeveel goeds het ze brengt. Vertrouwen, zelfstandigheid, kans op een betere toekomst.

Zuster Miriam vertelt:“Op onze school komen kinderen uit kansarme gezinnen. Van ouders die zelf nooit naar school zijn geweest. Zij geven hun kind al op voor onze school als het nog een baby is.”

Al meer dan 30 jaar werkt Zuster Miriam in Bangladesh

Niets was er toen zij daar kwam. Geen wegen, geen school. Standvastig als zij is, geeft zij “onderwijs voor het leven” aan de kinderen. Dat brengt het beste in hen naar boven.

Al die jaren heeft Zuster Miriam zich met hart en ziel ingezet. Vaak was er weinig geld. Met kunst- en vliegwerk moest zij rond zien te komen. Mede dankzij uw steun heeft zij de school open kunnen houden. Daar is zij heel dankbaar voor.

Maar nu verkeert de school van Zuster Miriam in zwaar weer. Want ook in Bangladesh blijven de prijzen maar stijgen. En niet alleen van schoolspullen. De prijs van elektriciteit is hoger dan ooit. Straks zitten de kinderen in de kou.

Helpt u haar om de school open te houden?

Dat zou geweldig zijn. Zo geeft u al die jongens en meisjes kans om aan de armoede te ontsnappen.

Alvast heel hartelijk dank!

UW GIFT geeft arme kinderen in Bangladesh onderwijs voor het leven

Met een gift van € 20 kan een kind 3 maanden lang naar school. Voor € 35 heeft een kind schoolspullen voor een heel schooljaar. € 50 betekent een half jaar onderwijs voor één kind.

Welk bedrag u ook geeft, uw steun is van grote waarde!

Meer nieuws uit het veld

Verwaarloosde kinderen hebben liefde nodig

Zuster Kathleen Reiley is de moeder voor verwaarloosde kinderen in Japan

Kindhuwelijk, besnijdenis, geweld...

Zuster Mary Vertucci zorgt voor een veilige plek voor Masai-meisjes in Tanzania.

Kinderen wachten bij de kliniek op medische zorg

Al 35 jaar staan twee Zusters in Guatemala elke dag voor ze klaar.